Tuning

Ervaar meer vermogen en rijplezier!

5 Professionele
merk-specialisten
22 Jaar passie
en ervaring
30 Uitstekende
occasions

BMW tuning

Optimaliseer het weggedrag en prestaties van uw BMW, en ervaar meer kracht en rijplezier.

Alle voertuigen worden geleverd met een motor die uitstekend kan presteren, maar waar gewoonweg niet het optimale uitgehaald wordt. Om wel het maximale uit de motor te halen is het nodig om de motormanagementsoftware te modificeren. Dit kan met standaard software, maar wij maken gebruik van maatwerk software om echt het beste voor u te bereiken. Hierdoor merkt u direct na het BMW chiptunen dat de prestaties van de motor aanzienlijk verbeterd zijn.

BMW chip-tunen

Hoe zit het met het verbruik van de auto?

Het chiptunen van een BMW levert u meer rijplezier en verbeterde prestaties op.
Vaak wordt gedacht dat het chiptunen ten koste gaat van de zuinigheid van de auto. Dit is zeker niet het geval. Wij zorgen ervoor dat het verbruik van de auto verbetert of gelijk blijft. Een andere optie is er niet. Zo mag u altijd het beste verwachten van het chiptunen van uw BMW, ongeacht het specifieke model.

Maak een afspraak en kom langs bij onze werkplaats.

BMW chip-tunen

Waarom uw BMW chip-tunen

Wij zorgen voor een aangepast programma speciaal voor uw auto.
Er zijn veel verschillende redenen om bij uw auto tuning uit te voeren. Er worden op internet veel verschillende dingen gezegd of verteld over tuning. Dat kunnen positieve, maar ook negatieve verhalen zijn. Sommige verhalen kloppen wel en uiteraard kloppen sommige verhalen niet. Wij hebben hier zo onze eigen kijk op.

Een van de veel gestelde vragen is: Is tuning slecht voor mijn auto? Daar zijn 2 antwoorden op: já, het kan slecht zijn als de tuning verkeerd uitgevoerd wordt. Als een tuningsbedrijf met kant en klare programma’s werkt en deze zonder vooronderzoek naar de auto te hebben gedaan in de auto zet kan dat een tijd goed gaan, maar naderhand voor dure en vervelende problemen zorgen.

Wij zorgen voor een aangepast programma speciaal voor uw auto. Niet alleen aangepast op uw auto, maar ook aangepast op uw eigen wensen. Een auto kan getuned worden voor het verbruik (om de auto zuiniger te laten lopen). Een auto kan getuned worden voor vermogen (om de auto sterker, sneller en soepeler te laten rijden).

Benieuwd hoeveel sterker, sneller en soepeler uw auto kan worden? Neem dan contact met ons op!Een auto kan getuned worden voor de duurzaamheid (om vaak voorkomende problemen te voorkomen of te beperken). En er zijn nog veel meer redenen op te noemen. Kortom, is het slecht voor de auto om deze te laten tunen? Bij ons is het antwoord: néé, wij dragen er zorg voor dat u 100% tevreden bent en daar geven wij ook garantie op!

Als u meer wilt weten over chip-tunen voor uw BMW, neem dan contact met ons op.

Onder de aandacht

Vakgarage Montfoort, WilMax en Piet Verkerk

Piet Verkerk en Wilmax

Vakgarage Montfoort, WilMax en Piet Verkerk.

Per 1 januari 2022 is Piet Verkerk verder gegaan onder de naam “Vakgarage Montfoort”. De kwaliteit, service en o.a. de expertise in Mercedes en Toyota blijft onveranderd bestaan, maar zal worden uitgebreid met de expertise van “Vakgarage Montfoort - WilMax Automotive”.

Op tijd winterbanden

Op weg met de juiste band

Veilig op weg in elk seizoen.

Wees verstandig door regelmatig uw bandenspanning en profiel te controleren. We weten niet precies het weer te voorspellen, maar we hebben al wel rekening gehouden met verschillende situaties. Kom vrijblijvend langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Elektronische voertuigen

Elektronische voertuigen

Wij rijden steeds meer elektrisch.

WilMax specialiseert zich verder in het uitvoerig onderhouden van elektronische voertuigen van verschillende merken. Op gebied van techniek, software en accusystemen, kunnen wij u tot uw dienst zijn voor goed onderhoud en duidelijke uitleg.

Service diensten

Reparatie

alle onderdelen

Accu

en laadsystemen

Prestaties

en software

Banden

en seizoensservice

Pechhulp

en vervoer

Verlichting

en elektronica

Afspraak maken

Snelle respons, goede service en uitstekende nazorg
Wilt u gebruik maken van één van onze professionele merk-services?
Dan kunt u eenvoudig een werkplaats afspraak maken of bellen naar:
0348-475281

Antwoord via app: van 07:30 tot en met 22:00 uur.