Specialisaties

Afspraak maken voor uw auto!

5 Professionele
merk-specialisten
22 Jaar passie
en ervaring
30 Uitstekende
occasions

Specialisaties

Door onze jarenlange ervaring met het merk BMW en Volvo, kunnen wij in de meeste gevallen direct met een goede oplossing komen.

Of dat nou een lastige storing is, een opgerekte distributieketting of wat voor reparatie dan ook op dat moment noodzakelijk is. Wij hebben er de middelen, gereedschappen, kanalen of software voor. Voor elk probleem of wens de juiste oplossing.

Specialisaties

Verlichting

Verlichting

Voor controle van alle lichten van u auto kunt bij ons terecht. De lampjes vervangen wij uit service en is dus gratis. Tevens bouwen we uw dimlicht verlichting om middels xenon of zelfs led.

Automaat & X-drive service

Automaat & X-drive service

Een automaatbak is een van de vele comfortabele opties waar een auto mee uitgerust kan zijn. Minder fijn is het wanneer deze schokkerig hikkerig of zelfs foutief gaat schakelen. Goed onderhoud is daarom belangrijk, hiermee worden de meeste klachten en dure reparaties voorkomen.

Dashboard computer

Dashboard computer

Wij voeren een uitgebreide dashboard controle uit voor het Dashboard en overige controles. Daarbij geven wij uitleg over alle functies, kunnen we de navigatie en verschillende opties configureren. Ook controleren we alle lampjes en indicatoren of deze goed werken of aan vervanging toezijn.

Winterbanden

Winterbanden

Winterbanden verhogen de veiligheid van uw auto. Ze zijn niet alleen actief bij winterse omstandigheden, maar ook al bij temperaturen onder de 7 graden Celsius. Winterbanden bewerkstelligen een betere wegligging en een kortere remweg, ze bieden meer grip en dus minder slip. Tevens zijn winterbanden verplicht in alle wintersportlanden bij winterse omstandigheden.

Airco

Airco

Voor onderhoud, reparatie en vervangen van onderdelen van uw airco kunt u bij ons terecht. Ons bedrijf heeft gediplomeerde monteurs die op de hoogte zijn van alle (technische) eisen waaraan iedere airco systeem aan moet voldoen. Bij regelmatig onderhoud van de airconditioning bespaart u hoge reparatie kosten.

Advanced coding

Advanced coding

Wij hebben de mogelijkheid om vele opties voor u te configureren, dit wordt ook wel eens retrofitten genoemd. Coderen van elke elektronische eenheid van uw BMW. Bijvoorbeeld; Mistlicht als welcomelight, us sidemarkers aan of uit, spiegels inklappen als comfort-functie, trekhaak aanmelden digitale snelheidsaflezing in het dashboard (combi-instrument).

Pechhulp service

Pechhulp service

Bent u vaste klant bij Wilmax, dan bieden we u Vakgarage pechhulp. In de uiterst complete pechhulp zit hulp in Nederland, Europa service, pechhulp in uw woonplaats, aanhangwagen hulp en vervangend vervoer. Per jaar betaalt u slechts € 49.95. Ongeacht het model en het bouwjaar.

M-look Bumpers BMW

M-look Bumpers (BMW)

Wilt u helemaal de blits maken met uw BMW? Om uw BMW er sportiever uit te laten zien kunnen wij M-Look bumpers monteren. Met onze specialistische kennis kunnen wij het gehele proces voor u verzorgen,van het leveren tot en met het spuiten en monteren. Prijzen verschillen per type en uitvoering.

Accu-service

Accu-service

Voor de merken BMW en Volvo hebben wij een eigen accu-service waarbij we de accu testen en vroegtijding vervangen indien de spanning minder wordt. Voor hybride auto's en volledig elektrische auto's hebben we een uitgebreid accu- en onderhoudspakket met snel-laad service op locatie.

Service diensten

Reparatie

alle onderdelen

Accu

en laadsystemen

Prestaties

en software

Banden

en seizoensservice

Pechhulp

en vervoer

Verlichting

en elektronica

Afspraak maken

Snelle respons, goede service en uitstekende nazorg
Wilt u gebruik maken van één van onze professionele merk-services?
Dan kunt u eenvoudig een werkplaats afspraak maken of bellen naar:
0348-475281

Antwoord via app: van 07:30 tot en met 22:00 uur.